Friday, June 10, 2011

MISS ?



Assalamualaikum readers . Huh , bkpoe lah ngan aq sehari dua nie ? Aduh , aq pun tahu why . Imagine , if aq tengok cerita tuh . Ada part part touching sikit , konferm aq menitiskan air mata tak pun mata aq jadi merah . Wahhh , emo gituh . Huh , who know why ? Cepat angkat kaki ! Eyh eyh , silap . Cepat angkat hidung ! Aq boleh buat , kau boleh ? Kalau boleh , gimmie Five ! Yeah .

Urm , back to the topic . Please lahh , tksey gini . Tak best ! Tak nak jadi emo sangat . Sensitif sudah memadai . Eyh kejap , sensitif ngan emo sama ke ? Haha , ikut lahh . :P Haha . Maybe now perasaan aq campur aduk kott . *okei , ayat berbelit . Faham faham sendiri .



Aduh , aq miss A . haha , tak habis habis dengan A . Biarlah , A aq kan . Kau ada A ? Tkde kan ? So , quite ! Okei ? haha , agak kejam gituh . Although contact dengan die tp still miss him . haha , dasyatlah aq nie . Okeilah , ayat aq dah habis . I.ALLAH kalau ada free time , aq update pulak this night . Amin , hehee . Byee , Assalamualaikum (:

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours