Wednesday, June 8, 2011

MOOD

Assalamualaikum guys . Wahhhh , tetibe tangan nie terasa rajin pulak nak tulis entry malam malam nie . Huh , bkpoe ngan aq maley nie ? *bahasa kelantan sekali sekala . Aduhh , mood aq down gilee ! Tiniey don't know why . Eyh , yes , I know why . Haha , ginilah jadi nyer kalau kepala serabut .

First , tekan nie untuk lebih jelas lagi . *kalau malas nak tekan , it's okei . Tak marah pun , haha .

Sec , adik aq . Huh , spoil my mood betul lah . Dah lah , boring , miss someone plus problem adik aq pulak . Memang kauwwww lah ! Mantap *tagline Azri AF9 . haha *tkde kaitan pun .

Third , this sentence dedicated to Im . Hihii , thanks sebab made Tiniey happy this night . You had tried your best . Hehee . Thanks again Im (: . P/S :: Kalau nak tengok blog si Im nie , tekan sini

Lastly , To A , Miss you friend ! Byee , night .

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours