About Tiniey

Hyep hyep . Assalamualaikum guys . *jawab okei , kalau tak berdosa ! haha , kejam sekali . Okei , I wanna to introduce about myself . But before that , kena introduce blog ini dulu , baru owner nya . Rite guys ? haha .



Ini blog dilahirkan pada 12.08.2010 . Antara sebab-sebab mengapa blog ini dilahirkan are ::
a) Jelous tengok orang-orang lain ada blog , cactik pula tuh .
b) Malas nk menulis dalam buku . So , better menaip jer .
c) Tak akan hilang . Kalau buku diary , maybe akan hilang .
d) Tak payah nak membazir duit *kalau guna buku diary , of course kena belikan ? Membazir jer .
e) Mula berminat untuk menjadi seorang blogger .

Tu jer kot sebab-sebabnya . takde tertinggal dah rasanya . *maybe . haha . Enough lah kan ? Malas nak tulis panjang-panjang . Macamlah korang rajin sagat nak membaca . kan kan ? Heee ..

 Now , I would to introduce about myself .

The name that was given by my lovely parents is Nik NurulFatini . *Nurul and Fatini harus dirapatkan okei , baru ada makna disebalik nama itu . haha . Just call Tiniey for short . Umurku hampir mencecah 14belas tahun and curently be 14teen years old on 14.09.2011 . Study at SMKA Naim Lilbanat which is stated at Kelantan , the best state ever I had . Aq dilahirkan di bumi ini pada 14.09.1997 pada pukul 04:45 petang . Aq nie ade lah sikit sikit darah campuran ARAB and CINA . Tak banyak pun , sikit jer . Hahah . The eldest one among my siblings . Kiranya , Kak Long lah nie . haha ! But u all cannot call me Kak Long , okei ? What else ? Last but not least , I LOVE MY FAMILY and I LOVE BE MYSELF .


Saya huduh jer . Tak macam korang .
(:

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours