Tuesday, May 31, 2011

HYUGA

Assalamualaikum and hyep readers . First of all , sorry cause baru boleh post entry . Blog nie sakit sikit . Wahahaha , kejam jer bunyi . Hyuga ? What's that ? Hihiii , Holidays lahh guys . Straight to the point , ape yang korang buat cuti-cuti nie ? Ada pergi cuti kat mana-mana tak ? Kalau ada tuhh , jangan lupa invite tiniey jugak, okei ? Hahaha , *perasan .

Apa ek tiniey nak sharing ngan korang story cuti-cuti nie ? Huh , tkde story langsung beb ! Cuti nie tak seBEST yang disangka better sekolah lahh . hahah . Nie lahh , time sekolah bukan main lagi nak cuti , time dah cuti nak pergi sekolah pulak . Haish , MANUSIA . Wahahaha ~

Act , Tiniey ada banyak benda nak story tp ....... terlalu privacy guys . Sorry eyh ? Huh =,= . Eyh , lupa plakk . Tiniey kan baru jer habis E.X.A.M . So , dah dapat tahu mark 3 subject and ALHAMDULILLAH got all A . Weeee , tak sia-sia usaha Tiniey . Heheh . Eyh , okeilah , out of idea dah nie . I.ALLAH , this Friday plakk . Bye , Nitee . Assalamualaikum (:

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours