Friday, May 13, 2011

HEBAT sangat kah ?




Assalamualaikum guys . Sorie yaww  lama tak update . Lately nie , busy sikit plus nak exam . OHMAIGODD ! Next week dah nak exam , takut ! Btw , tolong doakan ana okei ? Entry this time , agak PEDASS sikit . * PEDASS - tagline RAQIB . Auww ! Miss you .

Okei , tkde kene mengena langsung dengan tajuk entry today . Straight to the point , kalau kita tengok sekarang , ramaikan golongan remaja yang suka tunjuk - tunjuk rambut . kan kan ? Kau ingat hebat sangat lahh letak gambar free hair dalam FB ? Ohh , dah kau letak , mestilah kau rasa hebat kan ? Yes , memang lahh hebat tapi nanti kat akhirat , hebat ker ? Pikir lahh yer . Rambut tuh bagaikan mahkota bagi seseorang perempuan . So , kena lahh jaga elok - elok . Kalau kau nak tunjuk sangat , tunjuk jer lahh kat family korang . Entry nie tak tuju kat sapa - sapa pun . Sorie lahh kalau terasa . Saya just mengatakan the truth one .

Tiniey harap , don't do that okei ? Stop lahh . Kalau ada lelaki tengok , tak pasal - pasal dia dapat dosa . Kesian kan ? And , yang lebih kasian lagi , owner picture tuhh dapat double - double triple lagi dosa . Imagine , kalau that guys tengok your free hair picture 3 times , takkan banyak kau kumpul dosa . kan ? So , please change girl . Jagalah maruah sebagai seorang muslimah . (:

That;s all . Once again , tolong doakan tiniey yer ? Sayonara readers !

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours