Thursday, July 7, 2011

Natalis Beati (:

Assalamualaikum , hyep all ! Sorie cause long time tak tulis entry apa-apa . Takde mood guys . Okei , today 07.17.2011 , special day for him . Him ? Who ? hehe , dia tuh lah , tak kenal ek ? Okei , jum berkenalan dengan budak macho nie !

Diberi nama Muhammad Afiff . Same aga with me but he's more older than me . Yeahhh , about 3 months older than me . Haha ~ Dia pandai , bijak , caring , baik , suka main bola sepak , senang mengalah and amat memahami Tiniey . Ohhh , dia teramatlah tinggi , Tiniey jealous dengan ketinggian dia . Okei , jealous tuh tak baik , shuhhh !

Awak , happy birthday deh ? May GOD bless you dear . Study molep , Study Smart Work Hard ! I know you can friend . Oyeahhh ! I always pray for you . Just be who you are , okei boyy ? Ohhh lupa , wanna present ? Hihii , macam lah ada duit nak beli . I.allah , saya try rnoe rnoe pun , deh ?

Last but not least , hope this month ' July ' will be the best month ever for you ~ Happy Birthday again ! Tiniey sayang awak , Afiiff a.k.a. my bestfriend (: . Byee .

*Ohhh , dia suruh upload picture lain . So , tengok again deh ? Sorie derr , muka si dia tak nampak . Dia suruh , saya ikut jah . haha , baik keyh ? c(:










4 comments:

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours