Friday, June 3, 2011

KOREAN ~

Hye guys ! Huh , tangan Tiniey rasa rajin plak nak menaip entry pagi-pagi nie . Hahah , okei okei . Stop mengarut ! Act , ada kawan Tiniey nie suruh Tiniey updated . So , disebabkan kesian kat Cik Arwa nie , Tiniey pun merajinkan tangan nie untuk menulis entry . *Tengok nie , baik kan saya , Arwa ? Hahah . P/S :: sila tekan kat nama tuh untuk visit her super duper BLOG . Heheh .

Aigoo , panjang mukadimmah . Hahah . Okei , back to the topic , kenapa ramai sangat remaja sekarang fanatik dengan artis-artis KOREA ? Seriously , Tiniey rasa pelik jer . Nak kata handsome , taklah handsome sangat . Nak kata cute , taklah cute sangat . Haish , pelik lahh . Ohhh ohh ! Maybe sebab style rambut dieorang kott . Hahah , Tiniey pun tak tahulah . So, to sapa-sapa yang minat sangat ngan KOREA tuh , please tolong kasih tahu apa yang special sangat yang ada kat dieorang tuh ? Hahah , Tiniey nak tahu .

One more , did lagu-lagu dieorang best ? Hahah , memang best ! Tiniey minat ngan lagu-lagu dieorang tapi tak fanatik sangat . Okei ? Hahah , tkde idea dah . So , terpaksa stop kat sini . Before that , korang cucilah mata korang sikit ngan pictures kat bawah nie , ENJOY !

SEUNGRI , BIG BANG .

JUNG GYU WONG 

KIM HEE CHUL , SUPER JUNIOR

SIWON , SUPER JUNIOR

DONGHAE , SUPER JUNIOR

TAECYEON , 2PM

Urm , cukup lah tuh . Letih Tiniey nak search pictures dieorang nie . Hahah , HAVE A FUN READING ! Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours