Thursday, March 17, 2011

STRANGE

Assalamualaikum all . Sihat ? Aq sihat jer .  Waaahhhh , malam-malam buta nie , sempat lg aq men-P0ST entry . haha . Bukan ape , dah tetibe ade idea , tulis jer lah . Kalau nk tunggu pagi esok , takut hilang semuanya . ngee ~   Strange ? Yer , yer ! Awk lah yang strange ! haha .

Okei , let me story to you all wahai makcik and pakcik sekalian ,
Begini , hari itu *aq tk ingat bila . Dia kata , dia tkde krdt but masa aq berbual dengan dia pada malam itu juga , dia kata krdt dia tinggal RM 100 *maybe aq salah dengar kot . Entahlah , aq pun tak tauw . Then , beberapa hari kemudian , handset aq berbunyi . Aq tengok kat screen hendset aq tuh who's yang call aq . Then , tengok-tengok nama dia . Aq peliklah , bukan dia kata hari tuh krdt dia habis ? Tapi boleh plak call aq . Without wasting time , aq angkatlah . After aq tkn accept tuhs , dia terus letak . Lagilah bertambah perasaan pelik itu . Then , about three times jugak dia call aq tapi still macam apa yang aq bagitauw kat korang tuh . [RUJUK TULISAN BERWARNA PURPLE]

So , yang menjadi tanda tanya aq is :: Act , dia ada krdt tak ? Haish , nampak macam menipu aq jer . Tapi aq tak nak lah tuduh-tuduh nie . *tak baik . haha . Aq nk tanya dia but aq rasa tak perlu kot . Daripada aq tanya dia , baik aq tulis kat blog aq nie . Kalau dia baca entry nie , dia tauwlah what should he have to do ! Okeilah , I get to go . Bye guys . (:

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours