Friday, March 11, 2011

Friend , YOU all make me AS HAPPY AS A KING XD

Hye all , sihat ? Aq sihat jer . Lama gilak aq tk post entry . huhu , busy sagat sagat . ' FRIEND , YOU MAKE ME HAPPY ' . Yeah , kali ini aq nk story kat korang about my FRIEND .

First , Leen :: your FACE always make me want to laugh . Nani :: your words also make me want to laugh . Piniey :: your habit usually make me want to laugh . Conclusion , you all manage make me LAUGH and SMILE everyday . *maybe . Hee , thanks dear :)) Sayang korang ketat ketat >.<
Here's some picture of them ::

LOVE THEM <3

HAHA , LUCU ?

Next , aq nk citer psl kawan aq yg sorang lagi , berlainan gender . haha , tak semestinya kalau kita girls kawan kita mesti all girls , rite ? Berkawan biar seribu . Urm , his name ? tak perlulah korang tahu , tak important pun . kan kan ? hee , dia memang sagat memahami aq and boleh dikatakan sekepala dengan aq . Yeah , dia pandai buat lawak . Haha ! Itulah keistimewaan dia . Dia agak caring and I FEEL COMFORTABLE friend with him . Yeay yeay ! Dia pandai plus bijak , ngee ~ Sy jelous dengan awak , okei ? Btw , syukran because sudi be my best friend .
PICTURES OF HIM CANNOT BE DISPLAY ! SORRY .

Hope kiteorg boleh jadi kawan sampai mati , okei ? Our FRIENDSHIP bagaikan Air Dicincang Tak Akan Putus . Remember that !! Last but not least , I LOVE YOU ALL ! <3 Assalamualaikum readers XD .

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours