Thursday, January 27, 2011

HOMEWORK !

kasihan kau Garffie ! :P



Assalamualaikum , morning all . Ape khabar ? Sihat ? Haiiyoo ~ sorie sudah lama tidak men-UPDATE belog ini . Busy ngan HOMEWORK . Hahah ! CUTI RAYA CINA , suka-suka but yang x suka nyer HOMEWORK belambak . Haduihh ! Wahai cikgu-cikgu sekalian , jagan seksa kami okei ? Tak lah rsew terseksa sgt juz kalu ade kesempatan cuti one week nie , nk lah rilex-rilex sikit . Hu3 . Kami tahu reason cikgu-cikgu bagi HOMEWORK kat kiterong tp jagan sampai terlebih sgt . *tension-tension .

Okei , aq think positif about HOMEWORK nie . Kalau cikgu-cikgu x bagi HOMEWORK , konferm kiteorg x kan buat latihan sendiri . Then , kiteorg xkan pandai . Rite ? Hahah ! That's rite . HOMEWORK BM ---> Komsas (PANTUN , SYAIR and PROSA TRADISIONAL) Novel (Sinopsis setiap bab) Bnyk kan ? BI---> Workbook (pg 1-14) . Mate----> Work book (Formative Question) , Paper (Chapter 1 & 2) . GEO---> Nota (Bab 4 and 5) , Latihan (18 soalan) . SEJ-----> 2 Woorkbook (Bab 1) . BA----> Hafal and Hafal ! .

Act , bnyk lg tp aq mls nk tulis . Bikin capek tagan aq jer . Hahah ! Okei lah , aq nk buat HOMEWORK nie . Karang , nanti buka skolah , x siap plakk . Saper yg susah ? Aq jugakk . Lalala ~
Babai , Wassalam . :)

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours