Friday, January 14, 2011

^^

Assalamualaikum . First , b'bnyk-bnyk sorie kat u all cuz lame x update blog nie . A little bit busy wif omwurk . Hahah ! This year kene blajar sungguh2 cuz next year PMR . wahaaha ~ PMR doe ! Tkut2 . I.allah kalau aq study hard this year , ade lah harapan aq untuk dpt straight A's 6ti .Hu3 . Apesal dup crita psl PMR plak nie ? Haiya ~

Urm . This is my first entry for this year rite ? Hahah ! Nampak sgt aq x update . Act , bnyk stories yg aq nk share ngan korang tp time x mencukupi lah . Hu3 . Aq share stakat mane yg sempat jer ahs , okei ? Xd masalahkn ? Hahah ! Bnyk tanye lah aq nie .

First , tahun bru ofkuz lah class pun b'tukarkn ? Hu3 . Aq juga mengalami keadaan itu . Aq mmg hepiy cuz naik class but t'paksa b'pisah ngan kwn2 aq . Hu3 . Begitu bnyk kenangan b'sama . Leen , Piniey n my very nearest fren , Naniey , hope korang okei ngan class bru korang . Korang pandai lg dr sy . Hahah ! * cuma 1 darjat jer. Btw , Yeen still lg wif me . Itu p0m dh kira okei lah drpd xd . Btulkan ? Although , kiteorg x sekelas but kiteorg still lg b'kawan baik mcm last year . Kanak-Kanak Ribena tdk bleh dipisahkan ! Hahah ! Hope , next year kiteorg will belajar in same class . Hopefully . Korang tlg doakan okei ? He3 . (^-^)

Second , itu jer serba sedikit yg dpt aq kongsi ngan korang . Kalau ade mase , aq kongsi-kongsi lagi . Okei , aq nk sleep dulu . Selamat MEMBACA !

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours