Saturday, April 9, 2011

Cupcakes , Strawberry Shortcakes House .

Assalamualaikum , Konichiwa ! Waahhh , lama giler aq tk updated blog nie . Header pom tk sempat nak buat the new one . Busy busy ! *Busy lah sgt . Hahah , over jer . Okei guys , focus at the TITLE . Yummmy , sedapkan ? Who's nak treat tiniey ? Cepat angkat kaki ! hahah . 

Act , today bersamaan 09/04/2011 , school tiniey ada buat gotong-royong for SBT . Tak tauw SBT tuh apa ? Aduhhh , SBT means Sekolah Berprestasi Tinggi . *kalau salah eja BERPRESTASI tuh , sorry lah yer . ngee ~ So , tiniey kan Pengawas Pusat Sumber . Tak tauw ? SHITTT ! Tiniey kenalah bersihkan library yang sudah bersih act . hahah . Okei , disebabkan library school tiniey dah sebersih bersih yang mungkin , Tiniey and my friends decided nak buat Carta Organisasi untuk dimuat tampalkan dekat Laman Info . Waahhh , cantik kosa bahasa yang aq guna . hahah . Yang TITLE tuh is berkaitan dengan Carta Organisasi lah . Okei , tak nak cerita panjang panjang . Tengok jer lah gambar nie .


That's zatiey . (: Orangnya cantik sihh !


Okei , ini pulakk Syue . Dia cantik (:


Wahh , pelik semacam jer muka aq .
kan kan ?


Sedang membuat acuan cupcakes . Tunggu !


Bersepah ? Ignore jer .Biaselah
kalau buat kerja . P:

A little bit more .


Okei , cantikkan ? Well !


Okei , strawberry ! Sedap doe ! D:


Syue , khusyuk nyer . 

PEACE ! hahah , cute wehs . (:

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours