Friday, February 18, 2011

PENING :P


Asalamualaikum guys . You all sht ? hee , sorie yer cuz lame aq x update belog ini . Tkde mase plus tkde idea . huhu . Pening ? haha ! Pening ala ala konfused . Lebih kurang mcm tuh lah . Okei ! Act , aq pening thinking of kawan aq sorang nie . Aq rase die mcm x iklas jer layan aq . Aq pun x tahu what the reason . Last year , aq lah tmpt die meluahkan story story die . Bleh dikatakan , aq baik giler ngan die . tp skrang ? Sebaliknya , mcm nk x nk jer layan aq . Maybe die dh bosan kot kawan ngan sy .

Dulu time die ade problem untuk forgeting his g.fren , aq lah yg bg nasihat , cara kat die . And die berjaya lupakan g.fren die tuhs . Tahniah lah yer . Okei ! time cuti akhir thn lps , die dpt kenalan baru . Nama ? X boleh bgtauw , nanti x pasal pasal die dtg serang aq . hee . Since die knl kenalan baru die tuh lah aq dpt rasakan yg aq dan die x serapat dlu . Die lebih rapat ngan kenalan baru die tuhs . Aq nk tnye , ape kurangnyer aq ? huhs =,= .

Aq tahu lah aq x secantik , sepandai dan se....... ape ape lg lah . Kalau dh x nk kwn ngan sy tuhs , bgtauw jer lah . X yah lah dup sorok sorok jer . Terus terang ! kan sng . X lah sy berharap kat awk .
Awk tahu x  kalau sy chatting , texting or bla bla bla ngan awk , sy rase mcm hepiy semacam jer . X tahu lah kenape . That's why , sy nk tahu sgt sgt sama ada awk IKHLAS x lg kawan ngan sy . Hope awk faham my situation , okei ? Kalau awk t'baca entry nie , tlg menyegerakan ape yg sy suruh yer ? Sy juz nk tahu awk ikhlas x kawan ngan sy . X susah pun kan ? Urm , kalau kalau lah ur answer dh x ikhlas n bosan dh kawan ngan sy . Sy redha jer . :)

No comments:

Post a Comment

 
Semua yang ada di dalam blog ini hak milik sepenuhnya Lovers Yours